“Gennem hele mit liv har jeg været dybt fascineret af at spille og skrive musik. Det har altid holdt fast i min interesse mere end noget andet. Min fascination for musik har været hele paletten igennem. Fra Michael Jackson i mine helt spæde barneår, hvor jeg primært sang og dansede til musikken, da jeg senere som 8- årig startede på Nordfyns Musiksskoles slagtøjslinie, med John Syberg som mentor, og til mine tidlige teenageår, da jeg begyndte at skrive musik selv. Ligefra at skrive musik, til at være på tour med band, producere internationale hits, eje et pladeselskab, spille jazz, komponere filmmusik - det hele har stort set haft interesse. Har det handlet om musik, har der altid været åbne arme.” 

Passion

Det kræver mange timer at blive dygtig til et fag. Faktisk siger man at det tager 10.000 timer at blive ekspert. Passion er når man villigt bruger mere end 10.000 timer på at blive dygtig til at spille på et instrument. Jeg ved selv at det er kampen værd, og glæden ved at kunne udfolde sig og lade sine følelser udtrykke gennem sit instrument er en gave for altid. 

Kreativitet

Ofte når man spørger en kunster, hvad kreativitet er, ved de det ikke. De siger noget i stil med at det er kommet til dem fra det hinsides, og andre siger om dem at de har en gave og et talent. I virkeligheden kan vi alle lære at være kreative og man kan bestemt øve sig i at blive bedre. Det kræver nemlig ikke kontakt til det hinsides eller et magisk talent - det kræver mange års erfaring og de rigtige værktøjer, som man bruger på nye unikke måder. Hvad skulle det ellers komme af? 

Kvalitet

Det vigtigste i et professionelt stykke arbejde er, at man arbejder kreativt og passioneret, og at man har tålmodigheden til at dykke ned i detaljerne. Det giver en superb kvalitet og et godt produkt der taler til folks humør og følelser. Og uanset folks individuelle smag kan alle genkende god kvalitet. 

SHOWCASES

Nedenfor er de tre seneste stykker musik, jeg har arbejdet med. "I See Fire" er optaget live i et onetake med Nordfyns Percussion, er arrangeret og masteret i samarbejde med John Syberg, men mixet af mig selv. The Wolves Pt. II er et Bon Iver cover, og det har jeg lavet fordi jeg synes det er en fantastisk sang. Sidst men ikke mindst er der mit helt eget stykke musik, som jeg selv har skrevet og arbejdet op fra bunden. Det er work-in-process og der arbejdes lige nu på at arrangere strygere og vokal til. 

FILM TEMA

I SEE FIRE

BON IVER

Rasmus har været elev hos Nordfyns Musikskole siden han var ni år
og jeg har haft ham i alle årerne som percussion elev. Med sin præcision
og sit tekniske talent, har han været en af grundpillerne i
Nordfyns Percussion, en fornøjelse at have som elev og som jeg vil
følge spændt fremover.

 

--  John Syberg, Percussion lærer  --

Kontakt mig på:

22 97 57 69

BESKRIVELSE

Lige siden jeg som 8-årig begyndte på Nordfyns Musikskole har jeg været fuldstændig opslugt af musik på tværs af alle genre. Jeg har gennem mine 15 år som trommeslager spillet klassisk musik med både symfoniorkester og i marimbaorkester, i jazz-orkestre, haft et originalt blues&rock band, spillet garagerock og ballemusik, men ikke mindst spillet musik på meget højt niveau med Nordfyns Percussion. Mine evner som musiker strækker sig fra at spille trommesæt og slagtøj til akustisk og elektrisk guitar. Jeg kan læse og skrive noder, arrangere og komponere musik, og arbejder med at producere andre musikers musik. 

ERFARING


Butiksansat, hi-fi klubben — 2013 - d. d.
Jeg arbejder som butiksassistent i Hi-fi Klubben på fuld tid, hvilket har givet mig viden om teknikken bag forstærkere og højtalere, en større kompetence indenfor behovsanalysering af kunders behov, og service-håndtering på højt niveau.

Freelance scripter, Tv2 — 2012-2013

Var ansat som scripter på Jason og Soldaterne, Station 2 og Politirapporten.

Køkkenmedhjælper, Monarch — 2010-2012
Udover at servicere kunder, bestod mine arbejdsopgaver i at lave mad i køkkenet, rydde op og vaske af. Udbyttet har været generelle servicekompetencer i forhold til at møde en kundes behov, og håndtering af pressede situationer.


2010 og tidligere
Forskellige ansættelser indenfor primært serviceområdet, som kantinemedarbejder i Søndersøhallen og fejedreng hos Senmatic.

UDDANNELSE
Nordfyns Gymnasium, søndersø — Musik på A-niveau 2007-2010

KOMPETENCER

 

  • Logic Pro X

  • Final Cut Pro X

  • Adobe Photoshop

Derudover har jeg en generel god forståelse af it-udstyr, kameraer og mixerpulte.

REFERENCER

Haves og kan indhentes ved aftale.

HOBBYER

FILM

 

Der er noget ved film der også altid har fascineret mig. Især eksperimenterende kortfilm eller banddokumentarer. Jeg har selv beskæftiget mig en smule med at producere mini-dokumentarer, både for mit band Well Dressed Hobos og for min arbejdsplads hos Hi-fi Klubben. 

FOTOS

 

Jeg interesserer mig rigtig meget for at tage fotos også. Skønt det ikke er noget jeg vil gøre en karriere ud af, nyder jeg i fulde drage at tage billeder i alle mulige situationer. 

Rasmus Holberg Seidelin Andersen

Kochsgade 7A, 2s
5000 Odense C
Tlf: 22 97 57 69

Mail: rasmusholberg@gmail.com

Linkedin: dk.linkedin.com/pub/rasmus-andersen/5b/91a/91b/